Lue uusimmat
Mamec-uutiset.

Tiedotteet

Mamec Oy mukana Alihankintamessuilla

maanantai 19.09.2016

Mamec Oy on mukana Tampereen alihankintamessuilla, jotka järjestetään pirkkahallissa 27-29.9.2016. Meidät löytää osastolta A720 sisaryrityksemme Mecsalo Oy:n kanssa yhteiseltä osastolta. Tervetuloa.

Mamec investoi tuotantoon

sunnuntai 12.06.2016

Mamec investoi uusiin tuotantolaitteisiin. Kevään aikana olemme hankkineet uuden koneistuskeskusen sekä kaksi uutta CNC-sorvia. Uusilla laitehankinnoilla pystymme aiempaakin paremmin vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin.

Mamec Oy siirtyy Kaarjoen omistukseen

tiistai 15.12.2015

Kaarinalainen metalliteollisuuden yritys Kaarjoki Oy on hankkinut tänään tehdyllä kaupalla Mamec Oy:n koko osakekannan Markku Routasalon ja Aboa Venture III Ky;n omistamalta Foreo Oy:ltä  
Mamec Oy on 1951 perustettu lohjalainen pumppu- ja sekoitinvalmistaja. Yhtiön tuotteita käytetään monipuolisesti eri teollisuudenaloilla. Yritys työllistää 30 työntekijää ja kuluvan vuoden liikevaihto on noin 3,7M€. 

Kaupan jälkeen Kaarjoki-konsernin yhteenlaskettu liikevaihto on n. 11M€ ja työntekijöitä yrityksissä on 81.

- Uskomme, että yhdistämällä Mamecin ja Kaarjoen osaamista, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin enemmän lisäarvoa sanoo Kaarjoki Oy:n Tomi Taipale

Yhtiön toimitusjohtajana on aloittanut kaupan myötä Tomi Taipale. Markku Routasalo jatkaa Mamecin palveluksessa ylimenokauden tukien uutta omistajaa kehittämään yhtiötä eteenpäin

- Mamecissa on takana hyvä vuosi ja tulevaisuus näyttää valoisalta. Nyt voin hyvällä mielellä jättää yhtiön osaaviin käsiin. Uusilla omistajilla on taitoa ja resursseja viedä Mamec uudelle tasolle, toteaa Routasalo.

Kaarjoki Oy:llä on ennestään kaksi konepajaa, Kaarjoki Konepaja Oy Kaarinassa ja Mecsalo Oy Järvenpäässä. Yhtiön omistaa Juha Käkönen ja Tomi Taipale, molemmat toimivat yhtiön operatiivisissa tehtävissä.

Lisätietoja:

Tomi Taipale 0500838553 tomi.taipale@kaarjoki.fi  
Markku Routasalo 0500 325519 markku.routasalo@mamec.fi
www.mamec.fi
www.kaarjoki.fi  
www.mecsalo.com