Finprofile Kaarjoki Macring

Maatalouden pumput

Repivät lietepumput

Pitkä kokemuksemme alalta takaa Mamec LL-lietepumppujen laadun. Pumppumme toimivat vaikeissakin olosuhteissa ja tekniset ratkaisumme takaavat yksilöllisen toteutuksen ja tasaisen varman toiminnan.

Rakenne

Pumput on suunniteltu pitkäikäisiksi ja kovaa jatkuvaa rasitusta kestäviksi. Kumitus ja pinnoitteet lisäävät kulutuskestävyyttä. Voiteluna öljyvoitelu. Ympäristölle herkissä kohteissa voidaan käyttää rypsioöljyä.

Pumpuissa vierintälaakerointi ja ns. repijärengas joka voidaan nopeasti vaihtaa sileään renkaaseen esim. kiviä pumpatessa. Kaikki pumpun osat on liitetty toisiinsa ruuvi-, kiila- tai sokkaliitoksin ja ovat siten helposti vaihdettavissa.

Vakiovarusteena nostosanka, sekoitusventtiili, vipukäyttö, sikalasuutin sekä muovinen nousuputki ilman asennuslevyä. Pumppu voidaan varustaa myös ilman sekoitusventtiiliä esim. pesäkkeestä lähtevällä letkuliittimellä.

LL-pumppu on toiminnaltaan sama kuin LJ-pumppu, mutta se toimitetaan ilman asennuslevyä ja muovisella nousuputkella.

lietepumppu rakenne

Materiaalit

Nesteen kanssa tekemisiin joutuvat osat ovat pintakäsiteltyä terästä (kuulasinkous, rautafosfatointi ja polyesteripulverimaalaus (SFS 5225 SP 40/1-Fe 2½ Fo, sävy sininen RAL 5003). Juoksupyörä ja repijä ovat hiilen karkaistua ja muottiin taottua terästä. Juoksupyörän akseli haponkestävää akseliterästä. Tiivisteenä piikarbidi-liukurengastiiviste, runko-osat haponkestävää terästä. Pumppupesäke paksua muottiin puristettua teräslevyä.

Mitoitus

Mittakuvat ja tuottokäyrät ovat vastaavat kuin LJ-pumpussa. Sekoitusventtiilin ollessa käytössä paine ja tuotto pienenevät. Mittakuvat ja tuottokäyrät löytyvät sivulta 5.

Käyttökohteet

  • Maatalouden lietelantapumppu

Moottorit

Mamec pumput toimitetaan varustettuna IEC-normien mukaisilla sähkömoottoreilla, toimitamme pumput myös Ex(e)- tai Ex(d) -suojatuilla moottoreilla. Asennuslevy ei ole vakiotoimituksessa höyry- ja painetiivis. Mikäli kuumat tai korroosiota aiheuttavat höyryt pääsevät asennuslevyn yläpuolelle on moottorin ilmastoinnista ja suojauksesta huolehdittava erikseen. Pumpuissa kätevät, helposti vaihdettavat varaosapaketit. Ei erikoistyökaluja!

Testaus ja laatu

Jokainen pumppu mm. tarkastetaan ja koeajetaan tehtaalla ennen asiakkaalle lähettämistä. Yrityksessämme noudatetaan ISO-9001 mukaista laatujärjestelmää.

lietepumppu tuottokäyrä

Dokumentit

Toimitus sisältää suomen-, ruotsin- tai englanninkieliset asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeet.

Pyydä tarjous