Finprofile Kaarjoki Macring

Jätevesipumput

Kevyet pohjavesi ja jätevesipumput

Mamec Oy:n kiinteäasenteiset HVVUjätevesipumput soveltuvat sekä jätevesien että pohjaveden pumppaamiseen. Niitä voidaan käyttää myös monien kemiallisten nesteiden pumppaamiseen (esimerkiksi ferrosulfaatti).

Jätevesipumppujemme koko pumppupesäke on valmistettu puristamalla haponkestävästä teräslevystä. Laakeripatruuna juoksupyörineen on helposti vaihdettavissa.

Tarjoamme myös siirrettävää HVVS-jätevesipumppua, joka soveltuu esimerkiksi veneiden, pylväskuoppien ja öljysäiliöiden tyhjentämiseen. Pumpulla voi pitää myös kätevästi avannon auki.

Pyydä tarjous

Materiaali

Kaikki nesteen kanssa tekemisiin tulevat teräsosat haponkestävää terästä EN 1.4404 Tiivisteet Viton-kumia ja laaekerointi hiiligrafiittiteflon.

Rakenne

Jätevesipumppumme on suunniteltu helposti huollettaviksi. Laakeripatruuna juoksupyörineen on yksinkertainen vaihtaa. Koko pumppupesäke on valmistettu puristamalla haponkestävästä teräslevystä EN 1.4404. Kaikki komponentit on liitetty toisiinsa kiila-, pultti- tai sokkaliitoksin ja ovat siten helposti vaihdettavissa.

Käyttökohteet

HVVU-pumput, kiinteäasenteisia

  • Pohjavesipumppuna
  • Harmaitten jätevesien pumppaamiseen
  • Monien kemiallisten nesteiden pumppaus esim. ferrosulfaatti

HVVS-pumput, siirrettävä pumppumalli

  • Harmaitten jätevesien pumppaamiseen
  • Monttujen, veneiden, pylväskuoppien ja öljysäiliöiden tyhjentämiseen
  • Monien kemiallisten nesteiden pumppaamiseen (nestemäiset jätevedet)
  • Avannon aukipitämiseen

jatevesipumput-pumppumallit

Laatu ja dokumentit

Jokainen pumppu koeajetaan ja lopputarkastetaan ennen toimitusta. Noudatamme ISO-9001 mukaista laatujärjestelmää. Toimitus sisältää suomen- ja/tai englanninkieliset asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeet.

Pyydä tarjous