Finprofile Kaarjoki Macring

PYSTYSEKOITTIMET VAATIVAAN KÄYTTÖÖN

Mamecin pystysekoittimet valmistetaan asiakaskohtaisesti tarkan laskennan ja teknisen suunnittelun avulla. Me olemme prosessilähtöinen toimija, joka tuntee sekoitusteknologian parhaat käytänteet ja ratkaisut eri teollisuuden aloilla. Ymmärrämme asiakkaidemme prosesseja, sillä olemme toimineet alalla jo 70 vuotta.

Mamecin pystysekoittimet soveltuvat vaativaan käyttöön, kuten jätevedenpuhdistamoille, biokaasulaitoksille ja maaliteollisuuteen. Kehitämme jatkuvasti energiatehokkaampia ja ympäristöystävällisempä ratkaisuita asiakkaidemme tarpeisiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä

Miksi Mamecin pystysekoittimet?

Mamecin asiakaskohtaisesti suunnitellut ja valmistetut pystysekoittimet sopivat vaativiin käyttö- ja sekoitustarpeisiin haastavissakin olosuhteissa. Kaikki osat ovat tarkan tuotekehityksen, valmistuksen ja testauksen tulosta.

Jokainen pystysekoitin varustetaan prosessin vaatimusten ja asiakkaan toivomusten mukaisella sekoitinelimellä. Valittavana ovat kaikki tunnetut sekoitinelimet: lavat, potkurit, dispergointikiekot, turbiinit, kierukat, spiraalit ja erikoismallit. Itse sekoittimen lisäksi tarjoamme laitekohtaisen tieto-taitomme sekoitusprosessin hallintaan.

Mamecin pystysekoittimet ovat saatavissa sekoitustakuulla. Palveluihimme kuuluu myös koko sekoitinjärjestelmän optimointi käyttövalmiiksi. Tämä kattaa sekoittimen asennukset ja säädöt. Käytämme tarvittaessa CFD (computation fluid dynamics) -mallinnusta sekoitustapahtuman optimoimiseksi.

Näin projekti etenee:

– Asiakas ottaa yhteyttä ja kertoo tarpeestaan
– Asiakas toimittaa prosessitiedot, PI-kaaviot ja sekoitusprosessin tavoitteet
– Lisätiedot lähdeaineen koostumuksesta ja muista vaatimuksista
– Toteutamme prosessisuunnittelun
– Rakennamme teknisen ratkaisun
– Pystysekoittimen toimitus ja asennus käyttövalmiiksi

Asiakaskohtainen suunnittelu

Käyttölaite valitaan aina tarkan laskennan perusteella. Suunnitteluosastomme määrittää muotoon tarvittavan tehon, käyttökertoimen sekä sekoittimen dynaamisen lujuuden. Lisäksi valitsemme yhdessä kanssasi sopivan käyttölaitteen toimittajan.

Pienimmät valmistamamme sekoittimet ovat kooltaan pieneen IBC-konttiin asennettavia ja suurimmat lähes 30 metriä pitkiä sekoituselimen halkaisijan ollessa yli 10 metriä. Teholuokat 0,18KW:sta aina yli 200KW:iin.

Pystysekoitin Pystysekoitin

Käyttökohteet

Kylkisekoittimet valmistetaan aina asiakastarpeen mukaisesti. Tuotteet soveltuvat esimerkiksi:

  • Jäteveden puhdistamot
  • Biokaasulaitokset
  • Maaliteollisuus
  • Hartsin sekoitus
  • Liimojen sekoitus
  • Erilaiset lietteet ja massat
  • Erilaiset suolat, hapot, emäkset ym.

Muunneltavia ratkaisuja

Sekoittimen lapatason korkeus on vapaasti säädettävissä. Tarvittaessa toimitamme asiakkaan vaatimusten mukaan esim. öjjyloukulla, mekaanisella tiivisteellä, narupoksilla miten kukin käyttökohde vaatii. Pitkissä akseliratkaisuissa on usein taloudellista käyttää erillistä tukilaakerointia.

Käyttölaite- ja tiivistevaihtoehdot lisäävät valinnanvapautta

Mamec Oy varustaa valmistamansa pystysekoittimet asiakkaan toiveitten mukaisella käyttölaitteella. Asiakkaamme voi valita käyttölaitteeksi suoran sähkömoottori-, vaihde- tai kiilahihnakäytön ja myös ilma- tai hydraulikäytön. Tiivistevaihtehdoina ovat huuli-, labyrintti-, punos-, yksi- ja kaksitoimiset mekaaniset tiivisteet sekä vesitiivisteet.

Lukuisat käyttölaite- ja tiivistevaihtoehdot lisäävät valinnanvapautta. Samalla voimme räätälöidä jokaisen valmistamamme sekoittimen palvelemaan asiakkaan tarpeita viimeistä piirtoa myöten.

pystysekoitin pystysekoitin

Pyydä tarjous