Finprofile Kaarjoki Macring

Pystysekoittimet

Mamec-pystysekoittimet sopivat vaativiin käyttö- ja sekoitustarpeisiin haastavissakin olosuhteissa. Niiden kaikki osat ovat tarkan tuotekehityksen, valmistuksen ja testauksen tulosta.

Jokainen Mamec-pystysekoitin varustetaan aina prosessin vaatimusten ja toivomustesi mukaisella sekoitinelimellä. Valittavanasi ovat kaikki tunnetut sekoitinelimet: lavat, potkurit, dispergointikiekot, turbiinit, kierukat, spiraalit ja erikoismallit. Itse sekoittimen lisäksi tarjoamme laitekohtaisen tietotaitomme sekoitusprosessin hallintaan.

Mamec-pystysekoittimet ovat saatavissa sekoitustakuulla. Palveluihimme kuuluu myös koko sekoitinjärjestelmän optimointi käyttövalmiiksi. Tämä kattaa sekoittimen asennukset ja säädöt.

Pyydä tarjous

Asiakaskohtainen suunnittelu

Käyttölaite valitaan aina tarkan laskennan perusteella. Suunnitteluosastomme määrittää muotoon tarvittavan tehon, käyttökertoimen, sekä sekoittimen dynaamisen lujuuden. Lisäksi valitsemme yhdessä kanssasi sopivan käyttölaitteen toimittajan.

Pienimmät valmistamamme sekoittimet ovat kooltaan pieneen IBC-konttiin asennettavia ja suurimmat lähes 30 metriä pitkiä sekoituselimen halkaisijan ollessa yli 10 metriä. Teholuokat 0,18KW:sta aina yli 200KW:iin.

Pystysekoitin Pystysekoitin

Käyttökohteet

Sekoittimet valmistetaan aina asiakastarpeen mukaisesti.

  • Jäteveden puhdistamot
  • Biokaasulaitokset
  • Maaliteollisuus
  • Hartsin sekoitus
  • Liimojen sekoitus
  • Erilaiset lietteet ja massat
  • Erilaiset suolat, hapot , emäkset etc.

Muunneltavia ratkaisuja

Sekoittimen lapatason korkeus on vapaasti säädettävissä. Tarvittaessa toimitamme asiakkaan vaatimusten mukaan esim. öjjyloukulla, mekaanisella tiivisteellä, narupoksilla miten kukin käyttökohde vaatii. Pitkissä akseliratkaisuissa on usein taloudellista käyttää erillistä tukilaakerointia.

Käyttölaite- ja tiivistevaihtoehdot lisäävät valinnanvapautta

Mamec oy varustaa valmistamansa pystysekoittimet asiakkaan toiveitten mukaisella käyttölaitteella. Asiakkaamme voi valita käyttölaitteeksi suoran sähkömoottori-, vaihde-, tai kiilahihnakäytön ja myös ilma- tai hydraulikäytön. Tiivistevaihtehdoina ovat huuli-, labyrintti-, punos-, yksi- ja kaksitoimiset mekaaniset tiivisteet sekä vesitiivisteet.

Lukuisat käyttölaite- ja tiivistevaihtoehdot lisäävät valinnanvapautta. Samalla voimme räätälöidä jokaisen valmistamamme sekoittimen palvelemaan asiakkaan tarpeita viimeistä piirtoa myöten.

pystysekoitin pystysekoitin

Pyydä tarjous