Finprofile Kaarjoki Macring

Mamecin takuuvarmat kylkisekoittimet

Mamecin kylkisekoittimet ovat vuosien kehitystyön tulosta. Kylkisekoittimen rakenteessa on huomioitu käyttötilanteen erityisvaatimukset, huollettavuus ja tehdasstandardien yhteensopivuus. Sekoittimet edustavat alan uusinta ajattelua ja ovat käytössä todella luotettavia ja pitkäikäisiä.

Mamec-kylkisekoittimien rakenne tarjoaa useita etuja verrattuna tavanomaisiin ratkaisuihin. Se koostuu samankeskisistä osista ja kaikki komponentit ovat kiinni toisissaan pultti- ja ruuviliitoksin. Näin saavutetaan sekoittimen taloudellinen toiminta ja poikkeuksellisen hyvä käyttövarmuus.

Jokainen osa Mamec-kylkisekoittimessa on tarkkaan harkittu ja niiden toiminta on testattu käytännössä. Niiden käyttö takaa varman toiminnan – tehokkaasti ja energiaa säästäen.

Pyydä tarjous

Edistyksellinen tekniikka

Kylkisekoittimen rakenne mahdollistaa suuren etäisyyden potkurin ja säiliön vaipan välillä. Sekoitus tapahtuu parhaalla mahdollisella hyötysuhteella. Spiraalipotkurin ja rungon ohjaimen ansiosta sekoitin on erittäin energiatehokas.

Mamec-kylkisekoittimen suunnittelussa tehokkuudella on ollut suuri merkitys. Siksi siihen voidaan usein valita liitäntäteholtaan yhtä kokoluokkaa pienempi moottori kuin vastaavissa kilpailevissa sekoitin malleissa.

Käyttökohteet

 • Paperi- ja selluteollisuus
 • Biodiesel-laitokset
 • Erilaiset lietteet ja massat
 • Viherlipeän sekoitus
 • Mustalipeän sekoitus

kylkisekoitin

Taloudellinen toiminta ja käyttövarmuus

Mamec-kylkisekoittimien kehitystyössä on kiinnitetty erityistä huomiota sekoittimen kokonaistaloudelliseen toimintaan ja käyttövarmuuteen. Näiden vaatimusten täyttäminen on tuonut Mamec-sekoittimille nykyisen rakenteen, joka tarjoaa useita ylivoimatekijöitä verrattuna tavanomaisiin rakenneratkaisuihin.

 1. Potkuri ja säiliön vaipan välistä etäisyyden vaikutusta sekoitustulokseen on tutkittu. Mamec-sekoittimen rakenne mahdollistaa tutkinustulosten edellyttämän suuren etäisyyden potkurin ja säiliön vaipan välillä.
 2. Sekoitinrungon rakenne on kartiomainen ja siksi erittäin vahva. Rakenne on sellainen, että se pienentää turbulenssi-ilmiotä. Sekoitus tapahtuu parhaalla mahdollisella hyötysuhteella.
 3. Potkurin lavat ovat muodoltaan spiraalit. Spiraalipotkurilla päästään tehokkaaseen energian käyttöön.
 4. Sekoittimen rungossa oleva ohjain on energiaa säästävä. Ohjaimen muotoilu varmistaa, että sekoitettavan aineen spiraalimainen pyröintä minimoituu.
 5. Sekoittimen potkurilla on suuri halkaisia. Se takaa hyvän sekoitustuloksen suhteessa käytettyyn tehoon.

Ominaisuudet ja lisävarusteet

 1.  Sähkömoottori voidaan toimittaa joko integroituna vaihteeseen tai IEC-liitännällä.
 2. Optiona kunnonvalvontavarustus.
 3. Tukijalat tarvittaessa.
 4. Vaihde tai vaihdemoottori valittavissa käyttäjän tehdasstandardien mukaan.
 5. Energiaa säästävä virtauksen ohjain, joka pienetää Vortex-ilmiötä.
 6. Spiraalipotkuri varmistaa korkean höytysuhteen.
 7. Optiona tiivisteveden valvontalaite.
 8. Kytkin, joka mahdollistaa vaihteen irroituksen tyhjentämällä säiliötä.
 9. Erittäin vahva kartiomainen runkorakenne mahdollistaa suuren etäisyyden säiliön seinän ja potkurin välillä ja minimoi turbulenssi-ilmiön.

Pyydä tarjous