Finprofile Kaarjoki Macring

Liiketoiminta

Valmistamme edistyksellisiä tuotteita vaativiin sovelluksiin kustannustehokkaasti. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme menestymään. Luomme ratkaisuja ja tarjoamme palveluja, jotka vapauttavat asiakkaidemme resursseja heidän omiin ydinliiketoimintoihinsa.

Henkilökuntamme ammattitaito ja valmistamiemme tuotteiden toimintaympäristön syvällinen tuntemus ovat kilpailuetumme avaintekijöitä. Seuraamme aktiivisesti teknologian kehitystä ja koulutamme työntekijöitämme systemaattisesti ja suunnitelmallisesti. Koulutusta järjestetää kaikilla organisaatiotasoilla tasaisesti. Myös työkierto varmistaa laaja-alaisen ammattaidon läpi organisaation.

Palvelulupaus

”Vapautamme asiakkaan tuotekehitykseen, valmistuttamiseen ja tuoteylläpitoon varattuja resursseja ja kustannuksia”

  • Innovaation tuotteistamiseen vaadittava aika lyhenee, kun suurin osa tuotteen eri
    tuotantovaiheista voidaan tehdä saman katon alla
  • Monipuoliset valmistuspalvelut ja laaja kumppani- ja toimittajaverkosto mahdollistavat suurienkin kokonaisuuksien tilaamisen yhdestä paikasta.
  • Vankka kokemus valmistusmenetelmistä, tuotteista ja niiden toiminnasta mahdollistaa tuotemuutosten tekemisen ja testaamisen nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Arvot

Mecsalon arvoissa korostetaan avoimuutta,joustavuutta, luotettavuutta, vastuullisuutta ja korkeaa laatua.

Laatu

Mamecin liiketoiminnassa on käytössa ISO 9001:2015 sertifioitu laatujärjestelmä ja noudatamme kaikessa toiminnassamme ISO 14000 standardia.