Finprofile Kaarjoki Macring

Contmixer kontti- ja piensäiliösekoittimet

Moduloidut konttisekoittimet ja piensäiliösekoittimet

Moduloidut Contmixer-sekoittimet on suunniteltu erityisesti nesteiden sekoittamiseen kuljetuskonteissa. Erinomaisen muunneltavuuden ansioista niitä voidaan käyttää myös avosäiliöiden ja kannellisten säiliöiden sekoittimina. Sekoitin voidaan tällöin varustaa reunakiinnittimellä, asennuslevyllä tai asennustelineellä.

Contmixerin rakenne on yksinkertainen, helposti muunneltavissa tarpeen mukaan. Contimixer kiinnitetään laakeripesästä konttiin 2” ulkokierteestä ilman lisävrusteita tai isompaan korkkiin tai kanteen kiristysmuttereiden (2 kpl) avulla.

Contmixeriä toimitetaan sekä kiinteänä että katkaistavana sekoitinmallina. Katkaistava malli tarjoaa tietyissä nesteissä ja kohteissa todella mullistavia etuja. Sekoitinelin voi olla jokaisessa kontissa/ säiliössä ja moottori asennetaan pikakiinnityksellä siihen konttiin, jota sekoitetaan.


Kestävä rakenne

Contmixer on suunniteltu kestämään pitkään. Laakeripesässä on 2 kpl urakuulalaakereita, erillinen sisäakseli ja joustava kytkin. Laakerointi on suojattu nesteen puolelta säteisakselitiivisteellä.
Ei sovellu vakiorakenteisena paineen alaisiin säiliöihin. Jokaisen sekoittimen tasapainotus ja koekäyttö takaavat värinättömän käynnin. Sekoitinelinten säätö akselilla tapahtuu kätevästi ja portaattomasti kartiomutterikiristyksenä. Siten on myös mahdollista asentaa useita eri sekoitinelimiä vapaasti valittuihin paikkoihin akselilla.

Materiaalit

Kaikki nesteen kanssa tekemisiin joutuvat osat, sekä laakeripesä ovat haponkestävää terästä EN 1.4404. Mahdollista valmistaa tilauksesta myös muista erikoismateriaaleista (esim. SAF 2205, 904L tai 254SMO). Käyttöakseli on hiottua haponkestävää terästä, EN 1.4404

Moottorit

Sekoittimet toimitetaan IEC-normien mukaisilla laippamoottoreilla, vaihdemoottoreilla, paineilmamoottoreilla tai hydraulimoottoreilla. Saatavissa myös eri ATEX-versioina sekä normaalista poikkeavilla jännitteillä.

Koestus, laatu ja dokumentointi

Jokainen sekoitin mm. tasapainotetaan, lopputarkastetaan ja koeajetaan tehtaalla ennen asiakkaalle lähettämistä. Yrityksessämme noudatetaan ISO-900 mukaista laatujärjestelmää. Toimitus sisältää suomenja/
tai englanninkieliset asennus-, käyttö- ja huoltoohjeet. Muista veloitamme erikseen.

 

  • Elintarviketeollisuus
  • Suklaan sekoitus
  • Maalin sekoitus
  • Maatalouden kemikaalit
  • Kaivosteollisuuden lisäaineet
  • Liuottimet
  • Painovärit
  • Liimat
  • etc.

Laatu ja dokumentointi

Kaikki sekoittimet lopputarkastetaan ja koeajetaan tehtaalla ennen toimitusta. Noudatamme ISO-9001 mukaista laatujärjestelmää. Toimitus sisältää aina suomen- ja/tai englanninkieliset asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeet.

Pyydä tarjous