Finprofile Kaarjoki Macring

SEKOITTIMET VAATIVAAN TEOLLISUUSKÄYTTÖÖN

Kauttamme saat laadukkaat ja tarpeeseen optimoidut sekoitusratkaisut kaikkien teollisuudenalojen tarpeisiin. Mamec on prosessilähtöinen sekoitusteknologian ammattilainen, joten saat meiltä sekoittimien lisäksi suunnittelun ja laskennan. Toimitamme asiakaskohtaisesti räätälöidyt ja standardimalliset kylki-, kontti- ja pystysekoittimet sekä erikoissekoittimet ja -pumput.

Mikäli etsit kokenutta ammattilaista, jolla on syvällinen ymmärrys eri teollisuudenalojen prosesseista, ota yhteyttä meihin ja kerro tarpeestasi!

Ota yhteyttä

arrowKylkisekoittimet
arrowKonttisekoittimet
arrowPystysekoittimet
arrowErikoissekoittimet ja erikoispumput

Sekoitusteknologian ammattilainen

Mamecilla on yli 70 vuoden kokemus vaativien sekoitusratkaisuiden kehittämisestä. Kaikki laitteet ja osat ovat tarkan tuotekehityksen ja testauksen tulosta. Kehitämme laitteita jatkuvasti myös ekologisempaan ja energiatehokkaampaan suuntaan.

Näin projekti etenee:

– Asiakas kertoo tarpeestaan
– Pyydämme asiakkaalta prosessitiedot, PI-kaaviot ja sekoitusprosessin tavoitteet
– Lisäksi pyydämme tiedot lähdeaineiden koostumuksesta, viskositeetista ja lämpötilasta ym. asioista
– Prosessisuunnittelun toteutus ja teknisen ratkaisun valinta
– Sekoittimen toimitus ja asennus käyttövalmiiksi

Kylkisekoittimet

Mamecin laadukkaat kylkisekoittimet edustavat alan uusinta ajattelua ja ovat käytössä todella luotettavia ja pitkäikäisiä. Laitteet soveltuvat esimerkiksi paperi- ja selluteollisuuden käyttöön sekä biodiesel-laitoksiin. Mamec on sekoitusteknologian ammattilainen, jolta saat laskennan, suunnittelun ja kokonaistaloudellisesti toimivat laitteet jokaiseen tarpeeseen.

Tutustu kylkisekoittimiin

Pystysekoittimet

Pystysekoittimet räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan tarkan laskennan ja teknisen suunnittelun avulla. Mamecilla on vuosikymmenten kokemus eri teollisuuden alojen prosesseista, joten pystymme tarjoamaan toimintavarmat ja tehokkaat laitteet jokaiseen tarpeeseen.

Tutustu pystysekoittimiin

Konttisekoittimet

Mamec on sekoitusteknologian pitkäikäinen ammattilainen, joka toimittaa kontti- ja piensäiliösekoittimet erityisesti nesteiden sekoittamiseen. Moduloidut Contmixer-sekoittimet ovat pitkän kehitystyön tulos.
Tutustu konttisekoittimiin

Erikoissekoittimet

Meidän kauttamme saat myös täysin räätälöidyt tuotteet, joten pystymme ratkaisemaan kaikenlaiset sekoittamiseen ja pumppaamiseen liittyvät haasteet. Olemme valmistaneet muun muassa kaapimia, pohjasekoittimia, kierukkasekoittimia ja suuria ruoppauspumppuja sekä näiden yhdistelmiä.

Tutustu erikoissekoittimiin

Ota yhteyttä Mamecin ammattilaisiin

Me ratkaisemme eri teollisuudenalojen haastavatkin sekoitustarpeet vuosikymmenten kokemuksella ja syvällisellä prosessien ymmärtämisellä. Ota yhteyttä soittamalla 019 311 300 tai sähköpostitse mamec@mamec.fi. Voit myös täyttää tarjouspyyntölomakkeen klikkaamalla alta.

Pyydä tarjous